Om - Webinar

Gå til indhold

Hoved menu:

Om

 

Rundt om i landet, sidder der mange talenter og venter på, at der kommer kommer en måde en metode, som passer dem bedst, til at blive undervist på.
Den måde er kommer nu, da teknologien for at lære gennem webinar er stabil og billig nu.

Hvis vi ser på, hvad der er succesfuld i lande som England, Holland Belgien og flere steder, når der snakkes om Indie Game udvikling, så er det undervisning gennem webinar, hvor man kan sidder hjemme sammen med venner, eller være i ungdomsklubber m.m. og har undervisning i sit egen tempo.

Man behøver ikke en akademisk uddannelse for at blive programmør og man behøver ikke gå på design akademi for at lave sjov og avanceret grafisk arbejde som Game Designer.

Gennem disse webinar vi afholder, har det lært mig at der findes mange, som kan og vil gøre en indsats for at være i et team af udviklere, når vi snakker om Indie Game development.

Nu er chancen kommet, med et kursus på 10 -20 timer plus det ekstra arbejder der laves ”hjemme”, så kan man udvikle et sjovt spil, på bare en uge. Det har vi bevist, med disse kursusforløb, vi har sat i gang i hele landet.

Vores teram:

Teknisk IT-projektleder / underviser og programmør

Pædagogisk medarbejder / kursusudvikler

Storytelling / skolelærer

International projektleder /

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu